МАТРАК СИРЕНА ФРЕШ МЕМОРИ

СИРЕНА ФРЕШ МЕМОРИ МАТРАЦИ НАНИ

Матрак Сирена Фреш Мемори – НАНИ

МАТРАК СИРЕНА ФРЕШ МЕМОРИ е отличен със златен медал за комфорт и иновации от 21 век. Състои се от:

  • ULTRAFLEX HR пяна – пенополиуретан с висока плътност в сърцевината на матрака. Структурата на пяната е микроклетъчна и позволява по-висока циркулация на въздуха във вътрешността на модела матрак. Предпазва от развитието на бактерии, гъбички и акари. Това прави матрака с характерните антибактериални и антиакарни свойства.
  • MEMORY FOAM – термоактивна мемори пяна от едната страна на матрака, реагираща на топлина и следваща извивките на тялото, правеща матрака по този начин анатомичен. Разпределя тежестта независимо от височина и тегло равномерно по цялата повърхност на матрака. През зимата е по-предпочитаната страна поради специфичните свойства на мемори пяната да реагира на топлината на тялото и да обгръща нежно при допир.
  • ДОПЪЛНИТЕЛНО ОМЕКОТЕНА ПЯНА – от едната страна на матрака.
  • POLIFLEX NE – комфортен слой, и вложена антиалергична вата се препоръчва от производителя за лятна страна.
  • COOL JADE ТЕКСТИЛ – дамаска с високо съдържание на естествени продукти.
  •  Иновативен калъф – капитониран с плат от последно поколение, изработен специално за матраци с втъкана в него сребърна нишка, по този начин матракът има естествена защита от бактерии, акари и гъбички и регулира температурата; SPUN BONDED – нетъкан текстил и антиалергични силиконизирани влакна. Те осигуряват на тялото необходимият комфорт.
  • Делим цип за по-голямо удобство при поддръжка.
  • Дишаща лента обкантва матрака по цялата странична повърхност. Тя помага както за добрата вентилация, така и предпазва от развитието на микроорганизми и в дълбочина.
    Антиалергичен, антиакарен, антибактериален модел матрак.

Степен на твърдост: Умерено твърд.
Височина матрак Сирена Фреш Мемори: 24 см.
Цена по индивидуален размер: 388 лв/м2.
Гаранция: до 20 години според гаранционните условия.

ПОРЪЧАЙ МАТРАК СИРЕНА ФРЕШ МЕМОРИ