МАТРАЦИ НАНИ ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ

МАТРАЦИ НАНИ ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ

Този електронен магазин е регионален и обслужва поръчки за гр. София. Доставката е безплатна, до адрес, без включено качване.

Избор от различни двулицеви матраци, детски матраци и топ матраци.
Производство на българската компания за производство на матраци, дунапрен и мека мебел Паралел ЕАД.

МАТРАЦИ ОТ НАНИ  КАТАЛОГ

ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ  НА НАНИ МАТРАЦИ

ПАРАЛЕЛ ЕАД произвежда пенополиуретан (дунапрен, основен продукт за изработка на матраци) по най-съвременна технология с високо качество и отлични експлоатационни характеристики.

Производителят декларира своя ангажимент по отношение на Устойчивото Развитие. Грижата за околната среда и безопасността са в центъра на управленската политика и корпоративна култура.

Производителят непрестанно инвестира в оборудване, внедряване на процедури за намаляване на отпадъците, в научноизследователска и развойна дейност. Всичко това допринася за устойчивото развитие и отговорност както към околната среда, така и към всички, които са избрали да ползват техните продукти.

Производителят предприема деен подход при управление на своите производствени линии. С цел – предотвратяване на екологичните рискове и опазване на природните ресурси.

Поради спецификата на производство на пенополиуретан и използването на т.нар. „рискови съоръжения“, които подлежат на контрол, производителят стриктно спазва изискванията на Наредбата за предотвратяване на големи аварии с опасни вещества и за ограничаване на последствията от тях.

МАТРАЦИ НАНИ ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ – БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА гр. СОФИЯ.

КОНСУЛТАЦИЯ НА ТЕЛ.: 0885 83 24 63