МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ

БАХАМА МЕМОРИ НАНИ

Луксозен анатомичен матрак ЛАГО Мемори – НАНИ

МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ e ДВУЛИЦЕВ С РАЗЛИЧЕН КОМФОРТ НА ЛИЦАТА, продукт на модерното технологично оборудване. Регистриран за Полезен модел от Патентно ведомство със свидетелство № 1829.

Съдържа сърцевина, комбинация от:

  • HIGH ELASTIC FOAM – материал, оформящ безшумни амортисьори с променлив диаметър във височина, съответстващи на естествените извивки на човешкото тяло, при пълна липса на свръх напрегнати контактни точки. . Асиметричността на линията на двулицевия профил предлага възможността за втори избор на комфорт при обръщането му.
  • ВИСОКОЕЛАСТИЧНА ПЯНА  PENO ELASTIC – за допълнителна ортопедичност.
  • Термоактивна пяна MEMORY FOAM в сърцевината – за точково еластичен комфорт, завършваща сърцевината, превръщайки я в оптимална система за сън, без значение от килограми, ръст, възраст или начин на сън.
  • HR – пяна с висока плътност със система от канали и множество отворени клетки, необходими за вентилацията на матрака.
  • Слой допълнително омекотена пяна и антиалергична силиконова вата на повърхността на матрака – за допълнителен комфорт на тялото.
  • MARGAN ТЕКСТИЛ – ВИСОКОКАЧЕСТВЕН СЕРТИФИЦИРАН ТЕКСТИЛ – плат от последно поколение, изработен специално за матраци, По – фина, по – мека, по – луксозна – дамаска, съставена от супер фина прежда с ясно изразен луксозен двуцветен жакардов дизайн.

Степен на твърдост: Умерено твърд.
Височина – 26 см.
Цена по индивидуален размер: 494 лв/м2.

ПОРЪЧАЙ МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ

ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ

ПАРАЛЕЛ ЕАД произвежда пенополиуретан (дунапрен, основен продукт за изработка на матраци) по най-съвременна технология с високо качество и отлични експлоатационни характеристики.

Производителят декларира своя ангажимент по отношение на Устойчивото Развитие. Грижата за околната среда и безопасността са в центъра на управленската политика и корпоративна култура.

Производителят непрестанно инвестира в оборудване, внедряване на процедури за намаляване на отпадъците, в научноизследователска и развойна дейност. Всичко това допринася за устойчивото развитие и отговорност както към околната среда, така и към всички, които са избрали да ползват техните продукти.

Производителят предприема деен подход при управление на своите производствени линии. С цел – предотвратяване на екологичните рискове и опазване на природните ресурси.

Поради спецификата на производство на пенополиуретан и използването на т.нар. „рискови съоръжения“, които подлежат на контрол, производителят стриктно спазва изискванията на Наредбата за предотвратяване на големи аварии с опасни вещества и за ограничаване на последствията от тях.