ГРИЖА ЗА ВАШИЯ МАТРАК

ГРИЖА ЗА ВАШИЯ МАТРАК

ГРИЖА ЗА ВАШИЯ МАТРАК

Всички модели матраци са проектирани и предназначени да удовлетворяват Вашите потребности за пълноценна почивка и сън.

Ползвайте матрака както ви е удобно, но само по предназначение. Грижата за вашия матрак изисква да не го използвате като трамплин или батут. Това може да повреди конструкцията му и да доведе до прекратяване на гаранцията.

Не се опитвайте да сгъвате матраците с пружини. Това може да повреди пружинния пакет и да доведе до прекратяване на гаранцията.

Веднъж развит (разопакован) матрака не може да се навие на руло при домашни условия. Това може да повреди дамаската и сърцевината и да доведе до прекратяване на гаранцията.
Не използвайте матрака на пода или извън леглото. Това може да доведе до зацапване, образуване на мухъл и до прекратяване на гаранцията.

При нормална експлоатация, Вашият матрак не би трябвало да се изцапа продължително време. При евентуално замърсяване може да се почисти със сух парцал, мека четка или влажна гъба с минимално количество почистващ препарат предназначен за почистване на тапицирана мебел. Избягвайте силното навлажняване, което може да увреди материята. При модели със сваляеми калъфи се препоръчва пране при ниска температура или химическо чистене. За да се избегне захабяването на дамаската, препоръчваме използването на надматрачна стелка и/или шалте, което ще намали износването и механичните увреждания.

Не използвайте 100% синтетични чаршафи и стелки с понижена въздухопропускливост.
Проветрявайте матрака редовно. Това предотвратява възможността влагата от човешкото тяло да взаимодейства неблагоприятно с дамаската на матрака и удължава живота му.

Влаганите материали за тапициране във всички модели матраци са от най-високо качество. Въпреки това в процеса на експлоатация те претърпяват някои минимални геометрични изменения. Те са съобразно нормите на EN – БДС. Редовно обръщане и завъртане на матрака отдалечава тези визуални деформации във времето.

ГРИЖАТА ЗА ВАШИЯ МАТРАК е важна за удължаване живота на любимия матрак.

Към ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ МАТРАЦИ НАНИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.