Матраци НАНИ – представени от matracinani.net

ГРИЖА ЗА ВАШИЯ МАТРАК
Матраци НАНИ – български бранд матраци, представен от matracinani.net

Матраци НАНИ е българска, водеща марка в производството на матраци за дома, за хотели и лечебни заведения, топ матраци и суровинни продукти като дунапрен и мемори пяна. Матраци НАНИ е марка на компания Паралел ЕАД – Севлиево. С над 20-годишен опит в производството и дистрибуцията на матраци, мебели и материали за мебелното производство, компанията е предпочитан партньор в този бранш.
Заводът разполага с най-съвременно оборудване за производство на мебели, матраци и материали за мебелното производство от водещи производители.
Производственият процес е сертифициран съгласно изискванията на ISO 9001:2008. Всяка година асортиментът се обновява и разширява, следвайки тенденциите и новостите за едно съвременно екологично и качествено производство.
Продуктите, които излизат от завода се отличават с гарантирано и високо качество.
Ергономични, със стилен дизайн, внимание към детайла и отговорност към околната среда продуктите отговарят и следват съвременните технологии.
Прокараната през годините производствена линия на наложилите се на пазара Матраци НАНИ като марка, гарантира за произход и високо качество.

Някои от моделите матраци НАНИ са се превърнали в популярен и търсен продукт.

Модели като Тирена, Сирена, Бахама са с признати достойнства и могат да задоволят изискванията на всеки вкус.
С производствените технологии и търсенията на производителя за издържливост и удобство са разработени различни видове модели матраци. Матраци като еднолицеви, двулицеви, с пружини, без пружини – с пенополиуретан, матраци с мемори пяна и комбинирани.
Модели като Сирена Мемори са носители на международни признания и награди през годините.

С грижа и стремеж комфортът и качество да навлезе във всеки дом и да отговори на съвременните и необходими условия за сън и почивка, matracinani.net предлага широката гама от продукти, застъпена в продуктовия каталог на Матраци НАНИ и компания Паралел ЕАД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.